VÅR HISTORIE

Vi, Cecilie Rønning og Cecilie Ødegården, stiftet bekjentskap i 2018 og begynte starks arbeidet med utviklingen av en festival med sang som fokus. Dette har i dag resultert til Bærum Sangfestival! En festival med mål om å være inkluderende og allsidig, en bærekraftig festival for og med Bærums innbyggere der sang er bindeleddet. 

Den skal være både til inspirasjon og skape sangglede for alle.


Bærum Sangfestival er i dag organisert som en frivillig organisasjon.


Visjon

Bærum Sangfestival skal i fremtiden bli et sterkt varemerke. En festival av høy kvalitet. En festival som gir opplevelser og samhold. En festival i sangens navn!Velkommen til SANGFEST!

Med syngende hilsen fra

Cecilie Rønning og Cecilie C. Ødegården


VI ER

CECILIE CATHRINE ØDEGÅRDEN

Cecilie bodde sine første leveår ved Bryn i Bærum, deretter Asker og Biri. I dag er hun bosatt på Blommenholm i barndomshjemmet til moren sin.

Cecilie har diplomstudiet i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole, og er fast ansatt operasanger ved Den Norske Opera og Ballett. Hun har 8 års høyere utdanning i sang og er også utdannet musikklærer.


I 2019 ga hun ut to album, juleplaten «God Jul med Alle Tiders Advent» og «Haugtussa» begge med musikere fra Bærum. Sistnevnte album ble kåret til månendens beste i Klassekampen. Februar 2020 kom platen «Otto Notturni» med vokalkvartetten Ensemble Solvind i forbindelse med 150 årsmarkering av komponisten Mercadante. Alle tre album er gitt ut på plateselskapet Blommenholm Classics.

Cecilie er en ettertraktet konsertsanger og har bl.a vært solist med flere orkestre, ensembler og kor som bl.a. Ensemble Berlin, Oslo Filharmoniens cellister, Oslo symfoniorkester, Orkesterkollektivet og Kristiansund Sinfionetta.

Cecilie har vunnet hele 11 stipend, bl.a fra Sine Butenschøns Fond, Tom Wilhelmsens Stiftelse, Klæstads legat og Fegesteens stiftelse.

www.ceciliecathrine.no

CECILIE YVONNE RØNNING

Cecilie  kommer fra Porsgrunn, der hun gikk på musikklinjen i Skien. Deretter gikk turen til Romerike folkehøgskole, Danmark show og teaterskole i København før hun flyttet til Oslo. Der har hun diplom i utøvende sang fra Barrat Dues musikkinstitutt og Statens Operahøgskole (KHIO) i alt 7 år.

Cecilie har de siste 18 årene vært bosatt på Høvik i Bærum.

Hun jobber nå som freelance sanger, produsent og vokal pedagog.

Hun  har sunget flere solist roller for  Den Norske Opera.

Cecilie har hatt mange konserter i inn og utland og har ofte blitt brukt som solist i distrikts Norge.

(Repertoaret spenner seg fra barnekonserter, musikaler, oratorier, romancer, operette og opera. Hun har mottatt flere stipender bl.a Wilhelmsens stiftelse.)

I 2015 kom albumet ”Glemte Romancer” , et samarbeid Cecilie hadde med pianisten Ivar Anton Waagaard.

Cecilie var solist ifm utdeling av ”modigste kvinne” prisen i oktober 2020, hvor  Prinsesse Martha Louise med familie var inviterte gjester.